2016-10-28

Just nu söker vi en montör.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att montera och hopfoga fasad- dörr och glaspartier direkt ute hos kund/byggplatsen efter kundernas specifika önskemål och krav som finns framtagna på ritningar.

Utbildning:
Du som söker har byggteknisk eller motsvarande utbildning.
B-körkort är ett krav.

Erfarenhet:
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter sedan tidigare. Eventuellt har du byggteknisk utbildning med dig i grunden eller arbetslivserfarenhet som går att jämställa med detta. Du har god vana av ritningsläsning. Det är en fördel om du sedan tidigare arbetat med aluminium- och/eller glasprofiler. Har du dessutom vissa el-kunskaper ser vi detta som meriterande.

Personliga kvalifikationer:

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och effektiv. Du är social, ärlig och rak. Du trivs i miljöer med högt i tak och där man respekterar varandra.
Du är lugn, lojal och ser långsiktigt på din yrkesroll samtidigt som du fortsatt vill utvecklas och tycker det är intressant att lära dig nya saker.
För att trivas och kunna göra ett bra jobb är du prestigelös och initiativrik i ditt arbete samt har en lösningsorienterad och serviceinriktad attityd.

Skicka din ansökan med CV till ansokan@essrek.se eller ring till Johan Sjöstrand på 040 699 25 12.