Fönster

Vi tillverkar måttanpassade aluminiumfönster på beställning.

Våra fönster kombinerar aluminiumets alla fördelar med utmärkt värmeisolering. Stabila funktioner och minimalt underhåll gör att fönster med aluminiumkarm ger en produkt som håller i många år framöver. Med vårt engagerade team och som jobbar nära tillverkningsprocessen kan vi skapa fönster som uppfyller både dina specifikationer och designkrav.

Niba Kvartscirkel_orange
aluminiumfönster

Vi bygger våra fönster i SAPA´s profilsystem. SAPA Thermo 86 är ett modernt system för både dörrar och fönster med mycket god termisk isolering. Det klarar också högsta klasser på luft- och regntäthet och har hög ljudreduktion.

 Fördelarna med aluminium som material är otaliga. Det är inte bara starkt och hållbart, vilket ger en lång livslängd på dina fönster, utan det är också lätt att underhålla. Aluminium är dessutom känt för sin utmärkta värme- och ljudisolering, vilket hjälper till att skapa en behaglig och energieffektiv inomhusmiljö.

 Våra specialtillverkade fönster i aluminium kan anpassas efter din arkitektoniska vision och designstil. Vi erbjuder ett brett utbud av färger, ytbehandlingar och profiler för att ge dig möjlighet att skapa unika och stilfulla fönster som passar perfekt till ditt hem eller företag.

Oavsett om du behöver stora panoramafönster, vikbara glaspartier eller skräddarsydda former och storlekar, kan vi leverera. Vårt mål är att skapa fönster av högsta kvalitet som kombinerar estetik, funktionalitet och hållbarhet.

 Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa specialtillverkade anpassade fönster i aluminium som kommer att bli kronan på verket för ditt projekt.

Kontakta oss så hjälper vi dig