Glasfasad

Glasfasad för flexibilitet, funktion och estetik.

Med en glasfasad i system SAPA 4150  blir det lätt att designa moderna hus som tillgodoser miljö- och designkrav. Vi erbjuder ett system där man enkelt kan integrera solskydd och solceller i fasaden för att uppnå en totallösning med god energihushållning samt att man även kan uppgradera till att få inbrottsskydd.

Våra fasadlösningar erbjuder flera system som ger fasaden olika estetiska uttryck och samtidigt tillgodose funktionella krav. Genom att välja rätt system för ditt projekt kan du skapa en unik och anpassad fasaddesign. Dessutom är våra byggsystem P-märkta och uppfyller strikta krav för kvalitetssäkring av konstruktion, tillverkning och montage av glas- och metallprodukter såsom fönster, dörrar, vägg- och takelement.

Glasfasad
Niba Kvartscirkel_orange

Våra glasfasader är utvecklade med fokus på Nordens klimat, byggnormer och marknadskrav, i nära samarbete med arkitekter och tillverkare. Vi hjälper dig att hitta flexibla och rationella lösningar med stor potential för arkitektoniska uttryck och säkra funktioner. Vi fokuserar på enkelhet, ekonomi, funktion och design för att underlätta montage, minska underhållskostnader och ge estetiskt tilltalande resultat.

Energihushållning är en central del av vårt sortiment, vilket gör det enkelt att designa moderna och energieffektiva hus som uppfyller höga krav. Dessutom erbjuder vi enkel integration av våra fönster, dörrar och skjutdörrar i våra fasadsystem, vilket ger en smidig och elegant helhetslösning för din byggnad. Välj våra pålitliga och mångsidiga lösningar för att skapa fasader som imponerar både estetiskt och funktionellt.

Vill du veta mer hur vi jobbar glasfasader? Ring eller maila oss!