Tillverkning

Med vår avancerade maskinpark och kompetenta personal kan vi bearbeta och tillverka även de mest avancerade konstruktionerna på ett smidigt och precisionssäkert sätt.

Vår tillverkningsprocess för aluminiumpartier är både modern och effektiv. I vår verkstad utförs noggrann sammanfogning av fasad-, dörr- och glaspartier. Varje detalj hanteras skickligt för att säkerställa hög kvalitet och perfekt passform. Vi arbetar med noggrannhet och precision för att säkerställa att varje del sammanfogas på bästa möjliga sätt.

Med egen tillverkning i huset har vi kontroll på varje steg i tillverkningsprocessen och kan övervaka att produkten håller den höga kvalitet vi lovar att leverera.

Tillverkning av aluminium fönster
Färdiga aluminiumdörrar

När alla komponenter har sammanfogats och kontrollerats för kvalitet och funktionalitet, transporteras de sedan till byggplatsen. Vi ser till att varje del av leveransen skyddas ordentligt för att undvika skador under transporten. Du kan lita på att våra dörrar är tillverkade med noggrannhet, omsorg och expertis för att garantera långvarig hållbarhet och enastående prestanda.

 Vi använder Sapa Building Systems aluminiumprofiler för tillverkning av våra fasad-, dörr- och glaspartier.

Vill du veta mer om vår tillverkningsprocess? Hör av dig!
Kontakta oss så hjälper vi dig