Interiöra glasväggar

Glasväggar som rumsavdelare på kontor, gallerior och i hemmet är den perfekta lösningen för att skapa en modern och öppen atmosfär.

Villa M2 Arkitekt Jonas Lindvall

Med interiört glas och konstruktion kan vi erbjuda flexibla och stilfulla lösningar för att maximera ljusinsläpp och skapa en känsla av rymd och ljudisolering. Våra interiöra glasväggar ger en transparent och luftig känsla samtidigt som de separerar olika områden utan att ge avkall på öppenheten. Med högkvalitativt glas som uppfyller säkerhetsstandarder får du en trygg och tålig lösning som passar både kommersiella och privata miljöer.

En fördel med interiöra glasväggar är deras flexibilitet. Vi kan anpassa dem efter dina specifika behov och önskemål. Med glasväggar kan du välja både med och utan dörrkarm och dörrbladet kan vara i glas för än mer ljusinsläpp eller i trä för en varmare inredningskänsla. Väl mellan skjutdörr eller dragdörr. Det ger dig möjlighet att skapa skräddarsydda lösningar som passar din unika designestetik. Vi jobbar dels med SAPAs oisolerade system 050 men även med lite smäckrare Nordic Frame och hela deras utbud. Här finns aluminiumprofiler i svart där du kan skapa industriell design med svarta spröjs men även vit samt rostfri look.

Med glasväggar kan du skapa en modern och professionell arbetsmiljö, en attraktiv och inspirerande galleria eller en öppen och luftig atmosfär i hemmet. Kontakta oss idag för att utforska vårt breda utbud av interiöra glasväggar och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta balansen mellan avskildhet och öppenhet i din miljö.
Kontakta oss så hjälper vi dig
Nordic Frame - olika utföranden